in

Treviso, părăsit de iubită, un român de 25 de ani s-a sinucis

Părăsit de iubită, un român de 25 de ani s-a sinucis la Treviso. Era plecat de acasă de vineri seara. A fost găsit luni, 25 aprilie, la scurt timp după ora 14, spânzurat. La 50 de metri de casa.

Tânărul care și-a luat viața, român, 25 de ani, cu un loc de muncă stabil, era fragil. Și acea dezamăgire a iubirii, fata care îl părăsise de curând, îl făcuse să se prăbușească. Locuia cu unchii săi în localitatea Paese (Treviso) de 8 ani, în timp ce familia lui rămăsese în România, scrie Il Gazzettino.
>>> Tragedie în Agliano Terme: Muncitor român dependent de jocuri de noroc se sinucide, dându-și foc

Un român de 25 de ani s-a sinucis la Treviso

Astfel, vineri seara dispare. Lasă camera ordonată. Și dispare. Unchiul, sâmbătă dimineață, când nu-l vede și își dă seama că nu a dormit în patul lui, face denunțul de dispariție și se activează căutările. Carabinierii postului local audiază prieteni, iubita și colegii de muncă pentru a-i reconstitui mișcările probabile.

Italia, român de 26 de ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul șase al blocului unde locuia

Un șopron ascuns

Timpul trece fără să fie găsit. Totuși, băiatul nu este departe de casă. Pentru a-și lua viața, a ales un șopron al unei companii private în via Pellegrini, o companie înconjurată și protejată de un zid înalt. Peste care el trece. Pentru că el cunoaște acel loc. Și știe ce este dincolo de acel zid, ascuns de vederea trecătorilor.

El își ia viața atârnând o centură de o bârnă destul de mare din depozit. Și o face atunci când compania este închisă. Sâmbătă, duminică și luni. Trei zile libere de muncă care îngreunează căutările.

Româncă de 48 de ani, găsită înecată la Rovigo. Anchetatorii spun că s-a sinucis

Pompierii au găsit trupul

Luni, pompierii sunt alertați. Tânărul a fost găsit. Iar pompierii recuperează trupul neînsuflețit al tânărului de 25 de ani. Nu este chemată salvarea. Nu există nicio îndoială cu privire la moartea lui. Carabinierii, care ajung imediat la locul tragediei, verifică locul. La fața locului și magistratul de gardă al Parchetului. Nu există nicio îndoială că a fost o sinucidere și nu un act violent sau o fatalitate tragică.

Condoleanțe de la primar

Primarul Katia Uberti: «Este sfâșietor. Moartea unui tânăr nu este niciodată justificată. Întreaga administrație și cu mine ne adunăm în jurul familiei și vom lua măsuri, chiar și cu serviciile sociale, pentru a verifica nevoile”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Giulia Gazzani a murit subit la 27 de ani

Giulia Gazzani, 27 ani, fiica primarului din Castelbelforte (Mantova) a murit subit după o activitate sportivă

patente italiano

Cum afirmă un român că a luat permisul de conducere în Italia: ”Examen în limba română și singur în sală”