Menu
in

Catania/ Doi români, acuzaţi că au ucis un pensionar care îi găzduia

O criză de furie pentru nerespectarea promisiunii de găsire a unui loc de muncă: din acest motiv ar fi fost ucis pensionarul Orazio Di Bella, de 80 de ani, găsit mort în urma rănilor suferite la cap în locuinţa sa din Arcireale, provincia Catania, pe 22 martie.

Unul dintre cei doi români arestaţi, Petrică Telegescu, de 45 de ani, care şi-a recunoscut vina în faţa judecătorului pentru investigaţii preliminare din Verona, pe timpul interogatoriului de garanţie.

Bărbatul a exclus implicarea în delict a fiului, Mircea Ştefan, de 20 de ani, şi acesta arestat. Însă judecătorul a considerat puţin credibilă reconstituirea tragediei şi a emis un mandat de arest preventiv pentru ambii, pentru acuzaţiile de omor voluntar şi jaf.

Cei doi români au fost găzduiţi în casa pensionarului şi contactele telefonice dintre victimă şi arestaţi se întrerupt pe 19 martie, ziua în care ar fi fost comisă infracţiunea, cu trei zile înainte de găsirea corpului de către poliţia intervenită la semnalarea rudelor care nu mai aveau veşti de la bărbatul de 80 de ani.

Cei doi au fost arestaţi de poliţie la indicaţiile chesturii din Catania care i-a depistat interceptând telefonul mobil al victimei. Arestul a fost dispus şi din cauza pericolului de fugă. Cei doi fuseseră găzduiţi în casa pensionarului şi au fugit din Arcireale la bordul maşinii victimei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version