in

Catania, vindea cocaină acasă, arestată traficantă româncă de 39 de ani

Carabinierii din Scordia (Catania) ajutați de colegii din escadrila Eliportato Cacciatori Sicilia, au arestat-o ​​pe Tita Marieta Chivu, româncă de 39 de ani, pentru vânzarea și deținerea ilicită de substanțe narcotice.

Militarii, după ce au observat, printr-un serviciu de filaj, mai multe persoane care au intrat în locuința femeii și mișcările ulterioare ale aceleiași femei care s-a dus în garaj și apoi s-au întors după câteva momente în interiorul apartamentului, au decis să-l blocheze pe un vizitator, un localnic de 28 de ani, care a fost găsit în posesia unei doze de cocaină recent cumpărată.

Percheziționând locuința și garajul femeii în vârstă de 39 de ani, carabinierii au găsit și au confiscat 1.870 de euro în bancnote de diferite denumiri, o pungă care conținea aproximativ două grame de cocaină, o balanță electronică de precizie, precum și material utilizat frecvent de traficanții de droguri pentru ambalarea dozelor de narcotice care urmează să fie scoase la vânzare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Papa Francisc economia

Papa Francisc, despre relaxarea restricţiilor: «Oamenii sunt mai importanți decât economia»

Colosseumul a fost redeschis: «Italia şi-a recuperat principalul simbol, care şi-a reprimit vizitatorii fără obişnuite cozi şi în mijlocul măsurilor de securitate»