in

Torino, șofer român de camion, prins cu 30 de kg de droguri, i le transfera unui traficant italian

Un român de 47 de ani, șofer pe camion, a fost prins de carabinieri în timp ce îi pasa unui traficant italian pachete cu 30 de kilograme de droguri. Întreaga poveste s-a petrecut într-o parcare din Orbassano, localitate situată în provincia Torino, Italia.

Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, românul și italianul au fost surprinși de un echipaj de carabinieri care încerca să afle motivul pentru care cei doi sunt în parcare și nu respectă restricțiile de circulație impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu mică le-a fost mirarea carabinierilor când au văzut cele 14 pachete voluminoase. Traficantul a încercat să scape rapid de marfă, dar nu a reușit, fiind prins în flagrant alături de șoferul român. Carabinierii au confiscat drogurile, dar și suma de 5.000 de euro cash descoperită în buzunarul românului.

Drogurile erau ambalate în aluminiu. Atât românul, cât și italianul susțin că nu au legătură directă cu pachetele de droguri și au fost angajați de necunoscuți pentru a participa la transfer. Chiar și așa, cei doi au fost arestați.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu a vrut să moară într-o țară străină. Tânăr de 16 ani adus din Italia cu un avion ambulant. ”A fost un băiat deosebit, cu suflet nobil”

Descoperire șocantă a medicilor italieni, la autopsiile pe morții cu coronavirus: nu la plămâni sunt daunele cele mai mari