in

Descoperire șocantă a medicilor italieni, la autopsiile pe morții cu coronavirus: nu la plămâni sunt daunele cele mai mari

Pneumonia nu este cel mai grav lucru care li se întâmplă bolnavilor de Covid-19. Mai curând este o consecință, pentru că virusul afectează în principal circulația sângelui, scrie Il Giornale, citat de Evenimentul Zilei.

O revelație șocantă privind coronavirusul provine din autopsiile efectuate pe corpurile pacienţilor care au decedat din cauza Covid-19, autopsii în urma cărora medicii au constatat că pneumonia interstițială nu este cel mai grav lucru care ni se poate întâmpla, ci doar o consecință, deoarece virusul afectează în principal circulația sângelui.

La spitalele Sacco din Milano și Papa Giovanni al XXIII-lea din Bergamo, au fost efectuate 70 de autopsii din care a reieşit că pneumonia este doar o consecință, poate nu atât de gravă, în comparație cu ceea ce se întâmplă cu adevărat în corpul nostru.

Doctorul Palma, un cardiolog din Salerno, a afirmat că virusul afectează în special vasele de sânge, împiedicând astfel o circulație sanguină adecvată și ducând la formarea de cheaguri de sânge. Pneumonia ar fi, așadar, doar un efect și nu cauza de la care începe totul, așa cum s-a crezut până de curând.

Pe scurt, de la început, cercetătorii s-ar fi concentrat în principal pe pneumonie, care, acum, în urma concluziilor trase din autopsiile efectuate, nu ar fi principalul mecanism patogen al Covid-19.

Coronavirusul este o boală inflamatorie vasculară sistemică. Prin urmare, din cauza Covid-19 sângele nu poate circula în corp și nu poate ajunge în plămâni care, astfel, nu reuşesc să se oxigeneze, în ciuda cantității de oxigen care este pompată de ventilatoare.

Se pare, de altfel. că ventilatoarele, atât de căutate (până în urmă cu câteva săptămâni se găseau foarte greu) în realitate ar  înrăutăți situația, care deja e foarte gravă. Acum, Statele Unite iau în considerare și această teorie italiană.

O descoperire revoluționară care complică din nou lucrurile. Prin urmare, diagnosticul trebuie pus analizând în primul rând gradul de inflamație constatat la pacient. În acest moment se pare că cea mai adecvată terapie ar fi administrarea medicamentelor menite să prevină sau să elimine inflamația și formarea cheagurilor, fiind vorba, printre altele, de medicamente foarte accesibile, incluisiv din punct de vedere al banilor. Cum ar fi de exemplu heparina, o substanță anticoagulantă care se pare că ar da rezultate bune împotriva coronavirusului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/banderas-iesit-sa-alerge-suparat-pe-paparazzii-care-l-urmareau-nu-au-respectat-normele-sanitare/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Torino, șofer român de camion, prins cu 30 de kg de droguri, i le transfera unui traficant italian

Catedrala Prostirii Neamului

„Catedrala Prostirii Neamului“, marcată pe Google Maps. Patriarhia: «Batjocură față de credincioși»