in

Cazul Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută de cinci săptămâni: SE APELEAZĂ LA O CLARVĂZĂTOARE

Cazul Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută de cinci săptămâni: SE APELEAZĂ LA O CLARVĂZĂTOARE .

Misterul în jurul dispariției Andreei Rabciuc, tânăra de origine română în vârstă de 27 de ani care a dispărut pe 11 martie, se adâncește.

Investigațiile continuă, atât de către carabinierii Companiei din Jesi – coordonați de procurorul Irene Bilotta – cât și de către consultantul pus la dispoziție de apărarea lui Simone Gresti, iubitul Andreei și, deocamdată, singurul cercetat pentru răpire.

Andreea Alice Rabciuc, campioană la tir, a dispărut de aproape 5 săptămâni, pe 11 martie, după ce a fost la o petrecere într-o fermă din provincia Ancona, în localitatea Maiolati Spontini. Se știe doar că femeia se certase cu iubitul ei în acea zi, apoi tăcere totală, nimeni nu știe nimic despre ea.

Citește și: Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce de 27 de ani, campioană la tir

Cazul Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută

Apărarea, împreună cu consultantul Andrea Ariola de la Servizi Investigativi srl din Ancona, adoptă, de asemenea, instrumente de investigație neconvenționale, cum ar fi un medium.

”Căutăm peste tot”, spune avocatul apărării Emanuele Giuliani, ”pentru noi nu există sărbători, chiar și astăzi, cand este Paștele (Catolic, n.r.), vom fi la ferma de pe strada Montecarottese pentru a continua căutările, atât cu drone, cât și cu o figură specializată în alte tipuri de investigații.”

”Ne-am bazat și pe o clarvăzătoare, care face parte din gama de colaboratori ai ”Servizi Investigativi” și care și-a dovedit deja fiabilitatea în alte cazuri de care Andrea Ariola și compania sa s-au ocupat.”, a mai declarat avocatul.

Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce de 27 de ani, campioană la tir

”O căutăm pe Andreea în viață, dar neg că am afirmat că ar fi în România. Clientul meu a declarat că fata avea în rucsac actele de identitate și permisul de conducere, dar cu siguranță nu și bani. Doar asta”, a spus el.

Căutările continuă pe toate fronturile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3]
spital ostia

Ostia, român înjunghiat de iubita sa, bărbatul a ajuns în stare de șoc la Urgențe

accident mortal romanca

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă pe un drum denivelat