in

Cazul ciobanului ucis în bătaie la Roma, alţi 3 români arestaţi

Roma 1 iulie 2011- Poliţiştii italieni au arestat azi trei cetăţeni români, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, care “erau gata să părăsească teritoriul Italiei, pentru a fugi în România”- scrie "Il Messaggero". Românii sunt acuzaţi de omuciderea lui Sabatino Onofri- ciobanul italian de 78 de ani găsit fără viaţă într-un câmp din afara Romei.

Italianul a fost ucis în bătaie pe 19 iunie, iar poliţiştii i-au arestat pe Vasile Ioan Subtirelu, un român de 45 de ani, fost angajat al lui Onofri şi un alt conaţional de 25 de ani Arma delictului a fost găsită în baraca în care locuia Subtirelu şi mai mulţi martori au confirmat că românul încerca să se răzbune pe italian pentru că nu l-ar fi plătit pentru “tunsul oilor”.

Anchetatorii susţin că Subtirelu nu a fost singur în momentul delictului. Alţi trei conaţionali: doi tineri de 19 ani şi fiul principalului acuzat, de 23 de ani, au fost arestaţi după ce s-au refugiat în munţii din regiunea Calabria. Fiul lui Subtirelu a fost prins în gara de la Cosenza, în timp ce se urca într-un tren, iar ceilalţi doi au fost găsiţi în aceeaşi zonă, toţi trei fiind aduşi la Roma şi reţinuţi la închisoarea “Regina Coeli”.

Citeste si:

Român acuzat de asasinarea unui cioban italian care nu i-ar fi plătit “tunsul oilor”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cosmin Cernat îşi duce fetele în două vacanţe

La Spezia/ Muncitor român în greva foamei: “Am muncit: sunt o fiinţă umană, nu un sclav”