in

Cosmin Cernat îşi duce fetele în două vacanţe

Cosmin Cernat, şeful departamentului de sport de la TVR 1, a planificat două vacanţe, în care va merge împreună cu cele două fetiţe ale sale, Ayana, în vârstă de şapte ani, şi Maya, care are numai doi anişori.

Deşi custodia celor două fete a fost câştigată de fosta sa soţie, Monica Iagăr, vedeta TVR are dreptul să le viziteze şi să petreaca timp cu ele oricât şi oriunde vrea.

Croazieră de lux, cu plecare din Roma

Pentru că Maya are numai doi ani, prima vacanţă nu o va include, întrucât este vorba despre o croazieră, iar călătoria ar fi mult prea obositoare.

O să plec în două vacanţe! Una, cu Ayana, într-o croazieră, cu plecare din Roma şi ne vom opri la Marsilia, Genova, Barcelona, La Valeta. Ayana îşi doreşte foarte mult să călătorească şi să viziteze. În cea de a doua, cred că o să alegem un resort, fie Turcia, Bulgaria sau Grecia, unde ni se va alătura şi Maya!”, spune Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat si Monica Iagar, conflict la partaj

În urma divorţului, fosta atletă a câştigat custodia celor două fete, Ayana şi Maya, iar Cosmin Cernat trebuie să plătească lunar suma de 3.000 de lei, pensie alimentară.

Întrucât era conştient că judecătorii nu-i vor oferi custodia – de cele mai multe ori, mamele au câştig de cauză, plus că cernat a călcat strâmb, având o relaţie extraconjugală cu o colegă de la Kanal D – la partaj, Cosmin Cernat nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la vila de la Bragadiru. Astfel, cei doi se află acum în plin proces de partaj iar mărul discordiei îl reprezintă vila în care amândoi au stat. Judecătorii le-au propus să împartă lucrurile astfel: Cosmin Cernat să ia apartamentul din Bucureşti, iar Monica Iagăr să rămână cu vila de la Bragadiru. Cernat, însă, nu vrea să renunţe, iar instanţa a programat o nouă înfăţişare pe 5 octombrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românul Carol Mihai: golgheter la 13 ani în Italia, urmărit de AC Milan

Cazul ciobanului ucis în bătaie la Roma, alţi 3 români arestaţi