in

Cei doi români care au devastat biserica la Cesena au fost audiați, iată ce a decis judecătorul

Cei doi români care au devastat o biserică la Cesena, Italia, în dimineața zilei de Paște, au fost arestați preventiv și își vor petrece următoarea perioadă în detenție, potrivit deciziei judecătorului. Doi bărbați, unul de 27, celălalt de 39 de ani, au devastat biserica Institutului dei Lugaresi din Cesena în dimineața zilei de Paște.

Potrivit cesenatoday.it, cei doi au fost prezenți la slujba de la miezul nopții din biserica de rit ortodox, care aparținea comunității române din Cesena, după care ar fi plecat acasă, unde au consumat băuturi alcoolice. Duminică dimineață, cei doi s-au întors la biserică. Pentru că lăcașul era închis, ei au forțat ușa și, între timp, ar fi sustras telefonul unei persoane, care a anunțat poliția.

Intrați în biserică, cei doi au început să distrugă tot ce le-a ieșit în cale. Potrivit mărturiilor din timpul audierii, care a avut loc marți dimineață, cei doi ar fi vizat în principal obiectele sacre din biserică, respectiv icoanele și altarul.

Românii s-au opus arestării, iar doi polițiști au fost răniți în timpul intervenției. Judecătorul a decis că faptele lor sunt foarte grave. Cei doi au fost arestați preventiv și își vor petrece următoarea perioadă după gratii.

Cesena, doi români beți au devastat altarul și interiorul unei biserici, în noaptea de Înviere. Politicienii italieni cer pedepse exemplare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Andra și Cătălin Măruță au lăsat Bucureștiul pentru Roma, alături de copiii lor

Pe grătare, în minivacanţa de 1 Mai: 30 milioane de mici la 20 de milioane de romani