in

Cerșetoare româncă ucisă la Ancona: criminalul condamnat la 28 ani de închisoare

Douăzeci și opt de ani de închisoare în apel pentru uciderea unei femei a străzii. A fost mărită pedeapsa pentru tânărul român de 20 de ani acuzat că a ucis o femeie cu lovituri de piatră. În primă instanță tânărul a fost condamnat la 24 de ani pentru omor și jaf.

Presupusul asasin este Alexander Bongiu, victima conaționala Maria Lăcătuș, femeia străzii de 71 de ani găsită fără viață pe 7 ianuarie 2011, în baraca de lângă Asse nord-sud, la Ancona.

Judecătorii i-au recunoscut parțiala incapacitate de a înțelege și a dori, așa cum indică o expertiză psihiatrică potrivit căreia inculpatul ar fi afectat de o gravă tulburare a personalității.

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipsește cadavrul

Potrivit reconstituirii acuzării, în noaptea de 7 ianuarie, în jurul orei 22, Bongiu s-ar fi dus în adăpostul de sub un pod pentru a căuta o persoană cu care avea ceva nerezolvat. Nu ar fi găsit-o, sfârșind prin a ajunge să o deranjeze pe Maria Lăcătuș, care dormea. Femeia străzii i-ar fi răspuns urât și el, pradă aburilor alcoolului, ar fi luat o piatră mare lovind-o de mai multe ori în cap cu ferocitate.

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Femeia străzii ar fi încercat să reacționeze. Apoi s-ar fi părăbușit la pământ. O jumătate de oră de agonie pe timpul căreia românul ar fi violat-o, smulgându-i apoi borseta în care se aflau circa 800 de euro. Bani cu care tânărul asasin și-a cumpărat un laptop în zilele succesive omorului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Roma, bicicletele și românii” – Românul hoț de biciclete intră în literatură

Doi români morți într-un accident cu o mașină a carabinierilor, militarul achitat