in

Cerignola, român condamnat la închisoare, pentru că a furat măsline de la ferma unde lucra

Un român de 39 de ani a fost arestat şi condamnat în Italia, la Cerignola, în timp ce încerca să fure aproape o tonă de măsline de la proprietarul unei plantaţii de măslini, unde lucra. Bărbatul a venit noaptea, cu mai mulţi prieteni şi au început să golească depozitul firmei respective, însă planul i-a fost stricat de un echipaj de poliţie aflat în patrulare prin zonă. El a încercat să fugă cu măslinele, însă a fost urmărit şi prins de oamenii legii.

Carabinierii Secției Compagnia di Cerignola au arestat un român în vârstă de 39 de ani, cunoscut deja de poliție. Bărbatul a fost surprins de un echipaj, aflat în patrulare în zonele rurale, în timp ce împreună cu alte persoane fura măslinele dintr-o proprietate agricolă din Poste Preti, informează presa italiană, citată de observator.tv.

La vederea carabinierilor, grupul a dispărut în mediul rural din jur, românul de 39 de ani fiind singurul prins de militari, după o lungă urmărire. Condus la secţie, el a fost ulterior arestat pentru furt agravat din ordinul procurorului public din Foggia.

Bunurile furate, aproximativ o tonă de măsline, au fost returnate proprietarului. Bărbatul a fost judecat rapid şi condamnat de Curtea Foggia la pedeapsa de două luni și 20 de zile de închisoare și o amendă de 200 de euro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Milano, româncă terorizată de fostul iubit italian, salvată de carabinieri, care l-au arestat pe bărbat

Noi reguli pentru reprezentarea românilor din diaspora în Parlament, Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă