in

Cerveteri, o fetiță română de 12 ani se joacă și cade de la balcon, de la 6 metri. Este în stare gravă la spital

Un joc transformat în tragedie. A tras un scaun până la balustrada balconului, s-a urcat și, în timp ce se apleca, a căzut în gol de la o înălțime de șase metri. Zgomotul căderii pe gazonul grădinii de jos a fost auzit clar de vecinii care au chemat imediat după ajutor.

S-a întâmplat la Cerveteri, ieri dimineață, 11 ianuarie, în via Rio dei Combattenti, unde copila de 12 ani era singură acasă cu sora ei de 17 ani, în timp ce mama ei, o româncă, era la serviciu.

„Părea moartă – au spus cîțiva vecini – dar apoi am fost liniștiți de medici și carabinieri că fata era în stare foarte gravă, dar era în viață”.

Imediat după alarmă, în casa cu două etaje din zona rezidențială aflată la câțiva kilometri de capitală, de-a lungul Via Aurelia, au sosit pompierii, medicul de la 118 și asistentele cu ambulanța aeriană și carabinierii de la secția Cerveteri.

Starea minorei a apărut foarte grav chiar de la început, chiar dacă căderea a fost amortizată de unele plante.

La fața locului a fost imediat tratată și stabilizată și apoi transportată cu elicopterul la Spitalul „Gemelli” din Roma.

Pentru anchetatorii care au efectuat anchetele tehnice pentru a stabili orice responsabilitate, a fost un accident intern cauzat de neatenția tinerei de 12 ani care și-a pierdut echilibrul în timp ce își apleca capul în afara terasei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povestea lui Dorin D’Angelo Rossi, un tânăr de culoare cu origini române, abandonat în România, devenit arhitect în Italia

Teodosie

Ce spune ÎPS Teodosie despre vaccinare: «Cel mai mult vindecă rugăciunea»