Menu
in

Cerveteri, român de 55 de ani, mort după ce a căzut de pe o schelă, muncea la casa unui prieten

Accident de muncă în această dimineața la Cerveteri, localitate situată în apropierea Romei. Un cetățean român în vârstă de 55 de ani, domiciliat în Ladispoli, a decedat după ce a căzut de pe o schelă, de la aproximativ 2 metri înălțime. La fața locului au venit urgent carabinierii și un echipaj al ambulanței, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru român.

Din primele cercetări rezultă că în momentul în care a căzut, Cristian Rizoiu tencuia peretele unei case particulare a unui prieten. La un moment dat, însă, a alunecat de pe placa pe care lucra și s-a lovit violent la cap. O cădere fatală, salvatorii care nu au putut face nimic, decât să constate moartea bărbatului de 55 de ani.

De asemenea, personalul Autorității Locale de Sănătate din Civitavecchia a intervenit pe loc. Toate echipamentele de lucru au fost confiscate și puse la dispoziția autorității judiciare pentru investigații și pentru a încerca să înțeleagă dinamica accidentului.

Corpul românului a fost dus la morgă pentru autopsie, Carabinierii unității din Civitavecchia continuă cercetările.

Accident la Oțelăria din Padova, lucrători loviți de un jet de metal incandescent, un român este cel mai grav rănit

 

https://www.gazetaromaneasca.com/observator/actualitate/accident-de-munca-la-pozzuolo-del-friuli-un-roman-si-un-italian-raniti-la-otelaria-abs/

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version