in

Cesena, doi români beți au devastat altarul și interiorul unei biserici, în noaptea de Înviere. Politicienii italieni cer pedepse exemplare

Doi români beți au devastat o biserică din Cesena, Italia, în noaptea de Înviere. Actul de vandalism a fost comis după slujba la care a participat comunitatea românească din zonă. O înregistrare video amator arată dezastrul făcut de români în biserică. Băuți, cei doi au intrat și au dărâmat suporturile pentru lumânări, au distrus câteva bănci, apoi s-au dus în fața altarului, unde au distrus mobilierul care a fost folosit la Slujba de Înviere.

Întâmplarea nu a trecut neobservată de politicienii locali italieni, mai ales că urmează alegerile locale. Au existat reacții în presa locală, venite din partea majorității partidelor politice, care au catalogat întâmplarea ca fiind ”extrem de gravă” iar pentru cei doi bătăuși s-au cerut pedepse mari.

Presa locală mai scrie că cei doi vandali au intrat și în altar, unde, de asemenea, au provocat distrugeri. În timp ce au făcut prăpădul, s-au și rănit. Când au auzit de incident, unii localnici au crezut că e un atac radical, care a fost însă dezmințit de oficialii italieni.

”Doi români care erau băuți, au intrat în biserica Institutului dei Lugaresi din Cesena, după celebrarea Paștelui Ortodox. Au spart geamurile, câteva bănci și s-au tăiat. Dar extremiștii islamici nu au avut de-a face cu asta”, a explicat Marco Censi, directorul Insitutului dei Lugaresi.

Înregistrarea video a fost făcută de unul dintre polițiștii italieni care a intervenit, scrie observator.tv, citând presa italiană, și îi arată și pe cei doi români. Vandalii au fost încătușați și erau întinși pe iarbă, supravegheați de polițiști. Cei doi au fost ulterior duși după gratii.

Mai multe foto AICI

Birmingham. Mai mulți români s-au luat la bătaie la slujba de Înviere – VIDEO

https://ziarulromanesc.de/eveniment/un-roman-din-germania-a-fost-injunghiat-de-un-conational-in-noaptea-de-inviere/

Oroare la un cimitir din Torino: jefuiau cadavrele, le scoteau dinții de aur și făceau grătare între morminte – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A Înviat cu Adevărat! Pentru noi toți. Pentru toate neamurile.

Explozie la Nettuno, lângă Roma, baraca unor români a luat foc și a explodat