in

Cioban român împuşcat de fratele unui boss mafiot în Sicilia

Un tânăr român de 24 de ani, T.C., a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce a fost împuşcat de 19 ori de un sicilian, fratele fostului boss al Cosa Nostra din Agrigento, scrie Canicatiweb.it.

Carabinierii l-au arestat pe 5 iunie, pentru tentativă de omor, pe Calogero Falsone, de 46 de ani, în ţinutul Fondacazzo- Bannino de la Campobelli di Licata (provincia Agrigento – Sicilia).

Potrivit “La Sicilia”, Calogero este fratele lui Giuseppe Falsone, fost numărul unu al Cosa Nostra din Agrigento, capturat în urmă cu doi ani la Marsilia, după 11 ani de căutări.

Carabinierii au intervenit în urma semnalării la 112 a unei dispute violente între Falsone şi un cioban de origine română. Ajunşi la faţa locului l-au surprins pe Falsone în timp ce încerca să scape de un pistol. Carabinierii l-au arestat pentru tentativă de omor, deţinere şi port abuziv de armă de foc şi tăinuire.

Bărbatul este acuzat că a tras cu pistolul Smith & Wesson, calibrul 375 magnum, cel puţin 19 focuri către un cioban român de 24 de ani în culmea unei cerţi pentru chestiuni legate de păscut.

Românul a reuşit în mod miraculos să se salveze, fugind pe câmpuri. Militarii au numărat la faţa locului 19 tuburi de proiectil şi un cartuş cu acelaşi calibru cu al pistolului sechestrat lui Calogero Falsone.

Arma va fi acum trimisă la laboratoarele carabinierilor pentru efectuarea verificărilor necesare şi pentru a se stabili dacă a fost folosită în alte acţiuni infracţionale din trecut. Calogero Falsone a fost închis în penitenciarul ţinutului Petrusa la Agrigento.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români morţi în accidente rutiere pe străzile din Italia, la Pordenone şi Ostia

Scandal între Băsescu şi Ponta: Cine va reprezenta România în Europa?