in

Români morţi în accidente rutiere pe străzile din Italia, la Pordenone şi Ostia

Un accident rutier în Veneto şi altul la Ostia, lângă Roma: în 48 de ore, doi români şi-au pierdut viaţa pe străzile din Peninsulă. Cea mai tânără dintre victime avea doar 25 de ani.

O româncă de 25 de ani, Norisa Ulpiana Stanciu (foto), rezidentă la Pravisdomini (Pordenone), a murit într-un accident rutier în noaptea de 5 iunie, în apropiere de Pradipozzo, în provincia Venezia.

Fata, probabil a aţipit la volan şi a pierdut controlul maşinii Lancia Y la al cărei volan se afla, care a ieşit de pe carosabil izbindu-se de parapet. Femeia a decedat pe loc.

Norisa Stanciu gestiona cu familia un bar în Portogruaro. Comunitatea românească s-a strâns în jurul familiei. Vasile Olaru, preşedintele Asociaţiei Cinquecontinenti din Portogruaro a dorit să exprime “în numele comunităţii româneşti din Portogruaro participarea la durerea şi la doliul familiei Norisei”.

Fata era iubită de toată lumea. “Norisa, Nori pentru amici”, amintesc cei de la asociaţie, “sosise în Italia acum zece ani, la vârsta de 15 ani”.

Pieton ucis pe Via del Mare

Un român de 39 de ani a fost accidentat în jurul orei 1.20 în noaptea de 7 iunie de o maşină pe via del Mare, în apropiere de Ostia (Roma). S-a întâmplat în dreptul kilometrului 21. Bărbatul a decedat la scurt timp după la spitalul Grassi din Ostia. Femeia care era la volanul maşinii a oprit pentru a-i acorda ajutor, fiind convinsă că a lovit un animal. Când şi-a dat seama că era vorba de o persoană a leşinat din cauza şocului şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alenia angajează români, scandal politic la Foggia

Cioban român împuşcat de fratele unui boss mafiot în Sicilia