in

Ciocnire fatală pe şoseaua Vittoria-Gela: român de 29 de ani, mort în accident

Bilanţul unui teribil impact între 2 maşini care s-a produs sâmbătă 11 iunie, la 18.45, pe şoseaua statală Vittoria-Gela, pe teritoriul localităţii Acate, este de un mort şi un rănit.

În urma ciocnirii dintre un BMW şi un Volkswagen cel mai mult a avut de suferit Eduard Roman, român de 29 de ani, rezident la Acate. Bărbatul, aflat la volanul BMW-ului, s-a ciocnit, din cauze ce urmează să se stabilească, cu maşina Volkswagen condusă de C.I., un acatez de 41 de ani, care s-a ales cu 35 de zile de îngrijiri medicale pentru o fractură şi contuzii pe tot corpul.

Cele două maşini circulau în acelaşi sens de mers, cu direcţia Vittoria. Dinamica exactă a accidentului mortal, probabil cauzat de o manevră riscantă din partea unuia dintre cele două vehicule implicate, ambele puse sub sechestru, urmează să fie stabilită.

În ciuda intervenţiei rapide a medicilor, pentru Eduard Roman nu s-a mai putut face nimic. Cercetările au fost efectuate de Polstrada care a reconstituit fazele şi cauzele impactului fatal dintre cele două maşini. Traficul a fost limitat pentru ca pompieri să poată debarasa şoseaua de carcasele celor două vehicule.


 

Citiți și:

Zdrobit de un camion într-un depozit la Prato, muncitorul român avea 39 de ani

Torino, familie de români distrusă: Beat la volan, produce accident şi îşi ucide soţia

Autostrada A5, a căzut cu camionul de pe un viaduct, şofer viu ca prin miracol

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Votul prin corespondenţă, o mare zeflemea plecată din Parlament spre Diaspora.

Alessandria, româncă bătută și terorizată de soțul musulman pentru că nu purta vălul