in

Circula cu permis italian fals, depistată cu aproape 130 de km la oră în localitate

Circula cu permis italian fals. O femeie în vârstă de 30 de ani, aflată la volanul unui Nissan Qashquai, a fost înregistrată de radar cu 126 de kilometri la oră în localitate, pe raza comunei Frasin din județul Suceava.

Pentru poliţiştii care au oprit-o ancheta a luat în scurt timp conotaţii penale, scrie Monitorul de Suceava.

Duminică dimineaţă, în jur de ora 9.00, un echipaj rutier de la Gura Humorului acţiona pe DN 17, la Frasin, cu aparatul radar.

Echipajul a înregistrat Nissan-ul care circula pe direcţia dinspre Gura Humorului spre Molid cu viteza de 126 km/h. Pesectorul de drum viteza maximă admisă era de 50 km/h. Aşadar cu mult peste limita care duce deja la suspendarea permisului de conducere.

Circula cu permis italian fals

Circula cu permis italian fals

La volan a fost identificată Maria F., în vârstă de 30 de ani, din Stulpicani, care a prezentat documentele la control. Printre ele un permis de conducere ce apărea eliberat de autorităţile din Italia. Poliţiştii au avut din start suspiciuni privind autenticitatea, consultând apoi şi baza de date internaţională.

S-a constatat că respectiva nu figurează ca deţinătoare de permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule, iar documentul prezentat nu a fost găsit în evidenţe. După toate probabilităţile, permisul de conducere este fals.

Poliţiştii au deschis dosar penal. Sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

S-au continuat cercetările pentru a se stabili de unde provine permisul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 4.1]
cazut de la etajul trei la Roma

Mister la Roma, un român a căzut de la etajul trei cu un proiectil în spate

Gabriele Marletta s-a simtit rau la scoala

Bergamo, s-a simțit rău la școală, băiat de 17 ani moare la spital