in

Mister la Roma, un român a căzut de la etajul trei cu un proiectil în spate

Rănit de un proiectil, căzut de la etajul trei: Mister la Roma. A fost găsit pe moarte într-o grădină condominială, după o cădere de la câțiva metri înălțime. Este posibil să fi încercat să spargă o locuință de la un etaj superior și să fi fost împușcat, după care a urmat căderea.

cazut de la etajul trei la Roma

Transportat de urgență la spital, medicii au făcut apoi o a doua descoperire: o mică gaură de împușcătură sub un braț, posibil cauzată de o pușcă.

Locuitorii au dat alarma

Rănitul a fost descoperit după-amiaza târziu duminică, în zona Casal de ‘Pazzi, aproape de clădirea INPS din via Spegazzini, scrie Leggo.

Mai mulți locuitori din via Gaetano Licopoli (strada în municipiului 4 între via Nomentana și rezervația naturală Valle dell’Aniene) au dat alarma la 112, pentru o persoană găsită inconștientă într-o grădină comună în jurul orei 18:00.

Personalul 118 a intervenit apoi la fața locului și l-a transportat pe bărbatul în stare gravă la policlinica Umberto I. Ajunși în spital, medicii spitalului universitar au constatat o mică rană sub braț, o mică gaură de intrare fără orificiu de ieșire.

Italia, a împușcat și ucis un hoț moldovean, proprietarul unei tutungerii scos de sub urmărire penală

Român cu antecedente de spargeri

Anunțând autoritatea judiciară, carabinierii companiei Roma Montesacro investighează faptele.

Rănitul a fost identificat la un cetățean român în vârstă de 38 de ani, un hoț acrobat cu antecedente specifice de spargere de locuințe. Potrivit unei piste a carabinierilor, bărbatul ar fi încercat să intre într-un apartament din via Licopoli, dar ar fi căzut apoi de la etajul trei, cu leziunile constatate de medicul legist compatibile cu o cădere de la o înălțime similară.

A împușcat o româncă în parcarea unui supermarket, italian condamnat la 15 ani de închisoare

Misterul rănii împușcate

Cu toate acestea, rămâne misterul rănii împușcate găsite sub braț. Aspect asupra căruia în momentul de față anchetatorii păstrează cea mai mare confidențialitate.

Nu este exclus ca bărbatul de 38 de ani să fi fost observat de un rezident în timp ce încerca să urce și să fi fost rănit de o carabină cu aer comprimat…

Hoțul împușcat mortal la Frosinone nu era român, ci albanez

După ce au efectuat cercetările de către carabinieri ai unității de anchetă a secției de salvare a via din Selci, militarii nu exclud în prezent nicio ipoteză. Așteptând să audă versiunea cetățeanului român găsit rănit, care se află încă în prognostic rezervat la Umberto I.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
pensie la 70 de ani

Românii vor ieși la pensie la 70 de ani, Ciucă vrea să își asume răspunderea

circula cu permis fals

Circula cu permis italian fals, depistată cu aproape 130 de km la oră în localitate