in

Civitanova Alta, o româncă a căzut de pe un zid înalt de circa 5 metri, și-a fracturat bazinul și picioarele

O româncă în vârstă de 30 de ani a căzut de pe un zid înalt, de circa 5 metri, fiind transportată în stare foarte gravă la spitalul Torrette din Ancona. Martorii declară că incidentul, care s-a petrecut la Civitanova Alta, în provincia Macerata, pare mai mult o încercare de sinucidere, decât un accident involuntar. Din primele cercetări, rezultă faptul că femeia fusese la Urgențe în acea dimineață, cu circa o oră și jumătate mai devreme, încă nu se știe din ce motiv sau dacă are legătură cu incidentul.

Întâmplarea a avut loc în prezența multor trecători și persoane care au mici magazine sau restaurante în acea zonă, destul de circulată. Femeia s-a apropiat de zid, spun martorii, s-a legănat câteva secunde, apoi a căzut. Nu a murit, dar a fost transportată în stare gravă. Căderea a fost atenuată de un val de pământ aflat lângă zid.

”Am ieșit din bar, tocmai îmi terminasem micul dejun – povestește Adriana, proprietara unui chișc de ziare din apropierea locului unde a avut loc incidentul – când privirea mi-a fost atrasă de acea femei, care se legăna inainte și înapoi, pe zid, dându-mi impresia imediat că ceva nu e în regulă. Am încercat să avertize oamenii din apropiere, dar ea s-a aruncat. Am văzut că în ultima clipă s-a prins cu mâinile de bordura zidului, dar când am țipat, cerând ajutor, femeia și-a dat drunmul și a căzut în gol.”

Când au ajuns primele ajutoare, românca respira, apoi a început să strige de durere. Medici au înțeles imediat că suferise fracturi și rupturi de bazin și membre inferioare. La fața locului a venit un elicopter care a transportat-o pe femeie la spitalul Torrette din Ancona.

Încă nu sunt foarte clare circumstanțele accidentului, militarii neputând fi siguri dacă femeia a alunecat într-un moment de distracție sau neatenție ori a fost un gest sinucigaș.

Primele cercetări au scos la iveală faptul că în jurul orei 7 dimineața, românca se prezentase la spitalul de urgențe, după care a plecat fără să fie consultată sau examinată de vreun doctor. Distanța dintre spital și zona unde a căzut este destul de mare, un alt semn de întrebare fiind acela dacă a fost însoțită de cineva sau a venit cu vreo mașină.

Milano, tentativă de sinucidere sau accident? Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a căzut de la etajul doi

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un partid politic românesc a inițiat o petiție: ”Cerem desființarea Ministerului Românilor de Pretutindeni”

VIDEO Iohannis a uitat întrebările de la referendum, situație comică în timpul unei declarații de presă