in

Codogno, româncă moartă pe neașteptate, s-a prăbușit pe stradă în drum spre muncă. „Era o persoană splendidă și generoasă”

Vasilica, o româncă de 55 de ani, a murit brusc pe stradă, în timp ce mergea la muncă. S-a întâmplat la Codogno, în provincia Lodi. Femeia mergea la un institut de maici, unde avea un loc de muncă cu jumătate de normă, dar s-a prăbușit în stradă înainte să ajungă.

Italia, româncă în vârstă de 55 de ani, găsită moartă în cada de baie, zadarnice încercările de resuscitare

Românca a murit brusc pe stradă la Codogno

Când călugărițele nu au văzut-o sosind la ora 13, au început să se îngrijoreze. Vasilica Cange venea mereu devreme: era imposibil să nu fie încă la institut. Femeia de 55 de ani de origine română, rezidentă de ani de zile în Codogno, a murit în 30 ianuarie, lovită de infarct în timp ce se afla în Via Roma, scrie Il Cittadino.

Româncă de 45 de ani, moartă subit în locuința ei din Chieti, cadavrul găsit de soțul ei

În fiecare zi mergea de acasă, lângă gara Codogno, până la institutul de călugărițe Tondini din via Pietrasanta. Același traseu în fiecare zi. Ajungea la 12.50 și începea munca la 13.00. De zece ani femeia, căsătorită cu un șofer de camion și mamă a unei fete care locuiește în Olanda, lucra ca menajeră la grădinița institutului Tondini.

„Nu răspundea la telefon”

Un loc de muncă cu jumătate de normă: de la 13 la 16, pentru a suplimenta salariul soțului ei. Când au văzut că nu sosește, călugărițele au încercat să o sune la telefon. Mai multe apeluri telefonice, dar nimic. Vasilica nu răspundea.

„Ne-am îngrijorat, ne-am gândit că trebuie să i se fi întâmplat ceva, că trebuie să se fi simțit rău – spune maica Gabriella -. Ne-au spus că a fost văzută o ambulanță în via Roma, așa că ne-am dus la camera de urgență din Codogno, dar nu era acolo. Așa că am încercat acasă, dar pentru că nu aveam cheile nu am putut să intrăm. Apoi am aflat că mai erau carabinieri și patrule de poliție în Via Roma și am fugit acolo”.

Româncă faimoasă moare brusc la Portogruaro: Gabriela Salgau, Miss Lady Sanremo 2022, găsită fără viață în patul ei

Vasilica era întinsă la pământ

Vasilica Cange stătea întinsă la pământ în fața vitrinelor magazinului Bibò. Trupul său fără viață acoperit de o pânză. Martorii au raportat că au văzut-o prăbușindu-se brusc. Au alertat imediat 118 iar medicii de la Crucea Roșie Codogno și medicul cu autoturismul medical s-au deplasat la fața locului și au încercat îndelung să o resusciteze. Dar femeia de 55 de ani nu și-a revenit. Ea a murit pe stradă, înainte de a putea fi transportată la spital.

„Suntem consternați și colegii ei sunt în stare de șoc – au relatat maicile Gabriella și Vincenzina -. Era o persoană splendidă, bună, generoasă. Îi plăcea să facă rețete noi și aducea mereu dulciuri colegilor să le încerce. Când sosea ne îmbrățișa, eram un pic ca familia ei”. Călugărițele s-au rugat pentru ea. Soțul și fiica ei intenționează să o ducă pe femeia de 55 de ani înapoi în România, să o îngroape în pământul natal.

Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Cosenza, român lovit mortal de o mașină

Cosenza, român lovit mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Pensionarul italian rămâne singur după moartea soției, o româncă îl înșală de 200 de mii de euro