in

Cosenza, român lovit mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Cosenza, român lovit mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului. Un tragic incident s-a petrecut marți seară în localitatea Longobardi, o comună din provincia Cosenza, regiunea Calabria. S-a soldat cu decesul unui bărbat român în vârstă de 66 de ani, numit N.I. Victima a suferit răni grave în urma impactului cu un vehicul neidentificat.
>>> Citește și: Agropoli, soț și soție găsiți morți în casă, fiica de 13 ani se afla în cameră

Cosenza, român lovit mortal de o mașină

Accidentul a avut loc în apropiere de Piazza Padre Pio, în zona Tarife, de-a lungul vechiului drum provincial care conectează Longobardi și Belmonte Calabro. De remarcat este faptul că bărbatul era fără adăpost și locuia în oraș de ceva timp, fiind depistat în apropierea unui bar local.

Circumstanțele accidentului rămân incerte, deoarece nu au fost găsite urme ale vehiculului implicat și nici ale șoferului. Mai mult, informațiile sugerează că persoana care se afla la volan nu ar fi acordat asistență sau nu ar fi oprit în urma tragediei.
>>> Citește și: Muncitor român de 48 de ani moare strivit de tractor la Castel Campagnano, în Caserta

În prezent, autoritățile au demarat o anchetă penală pentru omor rutier, urmărind identificarea și aducerea în fața justiției a responsabilului. Tragedia aduce în atenție vulnerabilitatea persoanelor fără adăpost în fața pericolelor străzii și necesitatea măsurilor de siguranță pentru prevenirea unor astfel de evenimente nefaste.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Greieri made in Italy”, undă verde pentru compania italiană care produce făină de insecte 

Codogno, româncă moartă pe neașteptate, s-a prăbușit pe stradă în drum spre muncă. „Era o persoană splendidă și generoasă”