in

Como, un român de 25 de ani a recunoscut că a abuzat sexual și a omorât o fetiță de numai 18 luni

O fetiţă de numai 18 luni a fost abuzată, apoi ucisă fără milă în Italia, la Cabiate, o localitate din provincia Como. După ce a negat timp de patru luni crima, ieri, românul Robert Gabriel M. le-a mărturisit anchetatorilor că el este este autorul oribilei fapte. Săptămâni la rând, Robert Gabriel M., un român în vârstă de 25 de ani, le-a spus procurorilor că Sharon Barni, copila de nici 2 ani a iubitei sale, a murit în urma unui accident.

„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, sunt cuvintele pe care românul de 25 de ani, căruia iubita îi lăsase în grijă fiica, le repeta mamei copilei, bunicii micuţei, dar şi carabinierilor, după ce Sharon Barni a murit la spitalul din Bergamo, unde fusese transportată de urgență în ziua de 11 ianuarie. scrie observatornews.ro.

Tot atunci, Robert a fost arestat de polițiști, fiind acuzat că a bătut-o pe fetiță, provocându-i răni foarte grave. Ulterior, în urma autopsiei, medicii legiști au scos la iveală și abuzul sexual.

Marți, după mai bine de două ore de interogatoriu, românul a abandonat versiunea conform căreia Sharon fusese lovită de un încălzitor căzut accidental dintr-un dulap de baie. Potrivit Corriere della Sera, individul și-a recunoscut fapta, declarând în fața magistratului Antonia Pavan că a batjocorit-o pe copilă, apoi a bătut-o crunt. El nu a dat nicio explicație pentru comportamentul său înfiorător. În schimb, în timp ce povestea ultimele ore din viaţa micuţei Sharon, românul a mărturisit că era foarte ataşat de copil.

Micuța Sharon Barni a murit în seara de 11 ianuarie, la vârsta de 18 luni. Copila a sfârșit în chinuri groaznice. Potrivit procurorilor, citați de publicația laprovinciadilecco.it, copila a fost batjocorită și bătută până la moarte. Autopsia comandată de procurorul din Como relevă un episod de „groază absolută”.

Gabriel Robert M. locuia împreună cu Sharon și mama ei, în casa din via Dante Alighieri din Cabiate, Como, de aproximativ 3 luni. În după-amiaza zilei de 11 ianuarie, iubita lui Robert M. și-a lăsat fetița în grija românului. Conform versiunii oferite de individ mai întâi salvatorilor, iar apoi carabinierilor, copilul ar fi tras de un cablu electric și i-ar fi căzut în cap un radiator, provocându-i traume la cap.

Dar, după ce a plâns puțin, copila s-ar fi liniștit și ar fi continuat să se joace. Abia în jurul orei 18.00, bărbatul ar fi observat că micuța se simte rău și a alertat serviciile de urgență. Potrivit milano.corriere.it, fetița era moartă când a ajuns la spitalul din Bergamo, unde fusese transportată de urgență cu elicopterul.

La scurt timp după mediatizarea cazului, fostul ministru italian de Interne Matteo Salvini a reacționat dur pe Twitter. „Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai. Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a scris Salvini pe Twitter. El a cerut castrare chimică pentru criminal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florența, româncă de 65 de ani, jefuită în plină stradă prin ”metoda îmbrățișării”

Genova, șase românce reținute de carabinieri, bănuite că ar fi încasat ilegal venitul de cetățenie, pagube de 14.000 de euro