in

Genova, șase românce reținute de carabinieri, bănuite că ar fi încasat ilegal venitul de cetățenie, pagube de 14.000 de euro

În ultimele zile, funcționarii Inspectoratului de Muncă și carabinierii din Genova, în cadrul activităților care vizează combaterea fraudei pentru încasarea nejustificată a indemnizațiilor de ajutor Corona, au raportat 6 românce bănuite că au primit ilegal venitul de cetățenie. Este vorba de femei cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani.

Investigațiile, care au apărut ca urmare a indicațiilor referitoare la prezența mai multor cetățeni români care s-au prezentat în unele agenții poștale ale orașului Genova, primind beneficiul economic prin intermediul cărții poștale, dar care declarau că locuiesc în provincia Milano. Ceea ce a atras și mai mult atenția funcționarilor a fost faptul că persoanele figurau că locuiesc la aceeași adresă.

Totodată, româncele au declarat cu bună știință date false, certificând că dețin cerințele minime cerute de reglementările în vigoare cu referire prioritară la obligația de a intra pe teritoriul național de peste 10 ani și au avut reședința înregistrată de cel puțin doi ani.

Prin urmare, au fost începute procedurile de revocare a acceptării beneficiului economic și continuarea recuperării sumelor, ale căror daune se ridică la aproximativ 14.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Como, un român de 25 de ani a recunoscut că a abuzat sexual și a omorât o fetiță de numai 18 luni

munca73

Criză acută de personal. Patronii români se plâng că nu găsesc oameni pe care să îi angajeze