in

Comportament halucinant al unui român: a călcat cu mașina doi polițiști italieni, pe unul l-a târât aproape 10 metri

Un român a provocat haos în trafic după ce a consumat stupefiante și a călcat cu maşina doi poliţişti italieni. Bărbatul de 35 de ani, aflat sub influenţa substanţelor interzise a tras vehiculul pe banda de urgenţă şi a decis să se culce lângă acesta.

După ce au fost sesizaţi de abatere, doi agenţi de la poliţia rutieră l-au trezit pe român, care speriat s-a urcat la volan. Individul a pornit motorul şi a apăsat pedala de accelaraţie fără să ţină cont de cei doi poliţişti. Unul dintre ei a fost lovit, iar al doilea a fost urcat pe capotă şi târât aproape 10 metri, scrie observatornews.ro.

Deşi răniţi, cei doi agenţi au pornit în urmărirea bărbatului. Din cauza vitezei excesive, românul a pierdut controlul vehicului şi a intrat într-un stâlp. Bărbatul a continuat să se zbată şi să îi atace pe poliţişti, însă oamenii legii au reuşit să îl reţină.

Italia, un șofer a salvat viața a 25 de copii, aflați într-un autobuz care a luat foc în timp ce a intrat într-un tunel – VIDEO

Românul este acum cercetat pentru tentativă de crimă, rezistenţă la arest, vătămare corporală şi deţinere ilegală de droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
medic strainatate

Exodul continuă! La fiecare patru ore un medic român cere documentele necesare pentru a putea lucra peste hotare

Caltanissetta, român de 38 de ani, a murit după ce a băut o bere și s-a aruncat în piscină