in

Condamnaţi la 8 ani pentru că au violat o româncă- rudele distrug aula de tribunal

Roma – 22 noiembrie- În aprilie 2010, trei tineri italieni au violat o minoră româncă de 16 ani, în localitatea Trovajanica, lângă Roma.

Ieri, judecătorii de la Tribunalul din Velletri i-au condamnat pe doi dintre agresori la 8 ani şi şase luni de închisoare pentru fapta comisă- o sentinţă- considerată prea aspră-  care a a provocat reacţia violentă a celor prezenţi în sală.

Potrivit ANSA, la auzirea sentinţei, rudele celor doi violatori, furioşi, au început să protesteze vehement împotriva judecătorilor. Circa 30 de persoane s-au năpustit asupra membrilor colegiului de judecată, care s-au refugiat în camera de consiliu, adiacentă aulei de tribunal. Doar datorită intervenţiei rapide a agenţilor de pază, judecătorii au scăpat nevătămaţi.

În câteva momente, rudele violatorilor au devastat aula de tribunal, au distrus mese, scaune şi s-au luat la bătaie chiar şi cu agenţii care au încercat să intervină pentru a-i calma.

Şase  poliţişti au fost răniţi, iar forţele de ordine au arestat 20 de persoane- 12 femei şi 8 bărbaţi- acuzate de sechestrare de persoane, distrugere de bunuri materiale, vătămare corporală şi opunere de rezistenţă la arest.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îi îmbogăţim pe europeni, dar avem restricţii

“Volunia”- noul motor de căutare italian care sfidează colosul Google/ VIDEO