in

Conducea camioane de mai bine de un an cu carnet de conducere fals, român reținut în Italia, prins la un control de rutină

Un şofer român de TIR a fost reţinut de autorităţile italiene, după ce poliţiştii l-au prins conducând în baza unui permis de conducere fals. Românul a fost prins în urma unui control de rutină efectuat în apropiere de localitatea Bentivoglio, oraş din provincia Bologna.

Conform Il Resto del Carlino, permisul de conducere oferit de român a ridicat din prima semne de întrebare. Poliţiştii italieni au decis să efectueze un control amănunţit şi astfel au descoperit că permisul respectiv este unul fals, obţinut din Ucraina.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor italieni când şi-au dat seama că românul din Italia conducea TIR-ul de mai bine de un an în baza permisului fals.

Şi, cum este al treilea şofer prins în scurt timp conducând în baza unui permis fals de conducere obţinut din Europa de Est, autorităţile italiene au decis să înăsprească verificările efectuate asupra documentelor de călătorie avute de şoferii care conduc autovehicule înmatriculate în anumite ţări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românca de 49 de ani găsită moartă în canal, autopsia va clarifica motivele decesului

pensionari romania2

România are peste cinci milioane de pensionari. Zece salariați susțin nouă pensionari