in

Românca de 49 de ani găsită moartă în canal, autopsia va clarifica motivele decesului

Autopsia va avea loc marți sau cel târziu miercuri pentru a stabili cauzele morții Claudiei Haengels, femeia de 49 de ani al cărei corp fără viață a fost recuperat duminică seară în Canalul Lunense din via Bozzi, în localitatea Luni (La Spezia).

Femeia locuia de ceva vreme în zonă și era cunoscută și bine integrată în comunitate pentru că a muncit ca îngrijitoare pentru numeroase famili, scrie Cittadellaspezia.com.

La Spezia, româncă de 49 de ani găsită înecată într-un canal, rămăsese șomeră de puțin timp

Originară din România, avea și acasă un fiu – pe care îl vizita ori de câte ori era posibil – care îi oferise recent un nepot de care era foarte fericită și despre care vorbea mereu cu entuziasm.

Viața ei era senină și pașnică, ceea ce îi determină în acest moment pe carabinieri, care investighează incidentul, să ia în considerare ipoteza că nu ar fi vorba de o sinucidere.

Femeii i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla pe malul Canalului – unde a fost găsit și un rucsac care conținea anumite efecte personale – înainte de a aluneca în apa foarte puțin adâncă a tronsonului de irigație, unde a fost apoi observată de niște trecători care au dat alarma. Cu toate acestea, rezultatul autopsiei încredințate astăzi de procuratura La Spezia va arunca o lumină deplină asupra incidentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
proteste in romania

«Să se termine cu pandemia!». A doua zi de proteste în România. Îmbrânceli cu jandarmii şi măști arse în piețele publice din ţară

Conducea camioane de mai bine de un an cu carnet de conducere fals, român reținut în Italia, prins la un control de rutină