in

Conte italian jefuit de două ori de un român, nobilul se lăuda pe Instagram cu ceasurile scumpe, românul e de negăsit

Antonio Caudullo, 73 de ani, un cunoscut conte italian, a avut parte de o experiență uluitoare. Bărbatul a fost jefuit de două ori, în 24 de ore, de un român.

Prima oară, hoțul a avut complice un african. În dimineața zilei de 22 iulie, cei doi au pătruns pe proprietatea contelui și l-au imobilizat pe acesta. Hoții l-au lovit pe italian, l-au amenințat cu moartea și i-au cerut mai multe ceasuri scumpe, cu care acesta obișnuia să se mândrească în public și pe Instagram. În cele din urmă, contele le-a dat bandiților un singur accesoriu de lux, dar și o sumă de bani, informează Il Gazzettino, citat de libertatea.ro.

A doua zi, românul s-a întors la reședința contelui, care i-a dat o sumă mare de bani. La un moment dat, italianul a reușit să iasă din casă și să strige după ajutor. Românul a reușit să fugă. În prezent, hoțul este căutat de polițiștii italieni, după ce contele a depus plângere.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Șoc la Bologna, româncă violată de cinci bărbați într-un atelier auto. Bestiile spun că femeia a fost de acord

Afaceriştii Italia supăraţi

Afaceriştii din Italia, supăraţi după anunţarea restricţiilor pentru români: «În locul carantinei, se putea dispune efectuarea testului. Ar fi protejat şi sănătatea, și economia»