in

Șoc la Bologna, româncă violată de cinci bărbați într-un atelier auto. Bestiile spun că femeia a fost de acord

Viol în grup, consumat – în noaptea dintre joi 23 și vineri 24 iulie – într-un atelier auto din Bologna. Denunțul a fost făcut de o româncă de 40 de ani, potrivit cotidianului „Il Resto del Carlino”: femeia, care lucrează ca „badante”, s-a prezentat la poliție vineri dimineață, fiind deschisă o anchetă pentru viol în grup și sechestru de persoană.

Conform celor relatate de femeie, faptele ar fi avut loc la Bolognina începând cu joi la ora 22.00, când, părăsind un bar, ar fi fost abordată, în drum spre casă, de o mașină cu cinci bărbați la bord.Potrivit ziarului, cei cinci – italieni, români și albanezi, dintre care pe unul îl cunoștea – ar fi forțat-o să urce în vehicul și apoi să se îndrepte către un atelier auto din apropiere în interiorul căruia s-ar fi produs violența.

Potrivit denunțului femeii, după ce au amenințat-o și au bătut-o, cei cinci au abuzat-o, iar violul în grup a continuat până dimineața. Încuiată în atelier, femeia de patruzeci de ani a găsit telefonul mobil de care îi fusese luat și și-a chemat mai întâi partenerul pentru ajutor, apoi poliția.

Când au ajuns la fața locului, în jurul orei 14:00, agenții au început să reconstituie faptele, iar femeia a fost dusă atunci la Spitalul Maggiore, fiindu-i diagnosticat un prognostic de 7 zile.

Poliția – care lucrează pentru a clarifica toate aspectele relației – a obținut imaginile de pe camerele video ale atelierului și l-a audiat pe proprietar, care a spus că este străin de acuzații și a spus că raportul cu cei cinci bărbați ar fi fost consimțit de femeie și că a închis-o în incinta atelierului, pentru că ea refuza să iasă și voia să doarmă.

Avocatul victimei, Vincenzo Marino, a declarat, pentru „Carlino”, că asistata sa „este muncitoare și mamă de familie. Această poveste a devastat-o ​​și acum așteaptă să i de facă la dreptate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.2]

Regiunea Campania a trecut la amendarea celor care nu poartă mască: primele amenzi, de 1.000 de euro, au fost aplicate de sâmbătă

Conte italian jefuit de două ori de un român, nobilul se lăuda pe Instagram cu ceasurile scumpe, românul e de negăsit