in

Italia, un român a fost condamnat la închisoare pe viață, a violat o tânără italiancă și l-a ucis în bătaie pe iubitul acesteia

Luni, 6 iulie, un român de 36 de ani a fost condamnat în Italia la închisoare pe viață pentru că, în toamna anului 2014, a violat o tânără italiancă și l-a ucis în bătaie pe iubitul acesteia.

Faptele oribile s-au petrecut pe data de 4 octombrie 2014, în localitatea Battipaglia. Natalino Migliaro, de 30 de ani, și Francesca, iubita lui, se aflau într-o mașină când au fost atacați de doi indivizi cu fețele acoperite. Fata a fost violată, în timp ce iubitul ei a fost bătut cu bestialitate, iar după ce a agonizat două luni în spital, a murit, potrivit L’Occhio di Salerno.

S-a dovedit că vinovat pentru cele două fapte era Ionuț A., care atunci avea 30 de ani.

Potrivit anchetei, inițial, Ionuț a vrut doar să-i jefuiască pe cei doi, dar a violat-o pe tânără, iar pe iubitul ei l-a bătut. A plecat de la locul faptei cu poșeta femeii și cu telefoanele celor două victime.

Românul a fost arestat în 2015, la șapte luni după comiterea faptelor, după un test ADN. În primă instanță a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, însă procurorii au fost recurs,iar pe data de 6 iulie a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Artă modernă la Milano, „pacient covid pozitiv” traversează orașul cu perfuzie și masca de oxigen

Fabrica di Roma: o româncă încearcă să vândă bijuterii din aur furate de la bătrânul îngrijit, denunțată