in

Cosenza, trei români carbonizaţi

 

Trei români fără adăpost au murit pe 1 martie la Cosenza, într-un incendiu. Tragedia s-a produs într-o casă abandonată în care se adăposteau cei trei, la câteva sute de metri de Primăria din Cosenza.

Victimelenu au fost încă identificate cu certitudine, deoarece corpurile lor sunt carbonizate. Se ştie doar sunt români.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei şi carabinierilor, în casa în ruine era un radiator legat în mod abuziv la reţeaua electrică cu o conexiune improvizată.

Chemaţi pentru incendiu, după ce au stins flăcările, pompierii au descoperit cele trei cadavre carbonizate şi au avertizat forţele de ordine. La faţa locului s-au dus şi episcopul Nunnari şi primarul Mario Occhiuto, în mod vizibil impresionaţi de scenă şi de tragedie. Ambii şi-au exprimat durerea şi condoleanţele pentru această dramă. Primarul a decretat o zi de doliu.

Pe 2 martie, asociaţiile care se ocupă de imiganţi au organizat un pichet în faţa casei, afişând pancarte pe care se putea citi "Ruşine" şi "Milioane de euro pentru primire şi încă se moare în casele abandonate".

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dan Bittman, din nou pe scenă. “După operaţie cântă şi mai bine”

Spectacol „Un mărţişor şi o floare” la Sezze