in

Credit pentru BMW pe numele altuia

Un tânăr român va fi judecat pentru înșelătorie: a încheiat un contract folosind datele personale ale altei persoane, care s-a trezit că are de plătit rate pentru un BMW de circa 26.000 de euro, scrie La Tribuna di Treviso.

A început astfel, în urma denunțului depus de un rezident din Trevignano, ancheta care a dus la trimiterea în judecată a lui Alin Nicolae Truică: românul, rezident la Segusino, este acuzat că și-a falsificat propriile documente folosind numele neștiutorului “cumpărător” din Trevignano, și că și-a deschis mai întâi un cont curent la bancă, apoi achiziționând o mașină de la un dealer cunoscut din zonă prin accesarea unui credit.

Românul este judecat pentru înșelătorie agravată și substituire de persoană. La identitatea românului s-a ajuns ca prin miracol. Primul care și-a dat seama că ceva nu era în regulă (în afară de destinatarul ratelor de plătit) a fost asiguratorul care a demarat procedurile pentru BMW: a observat că documentul de identitate al deținătorului poliței, care rezulta rezident la Segusino, avea semnătura unei funcționare de la Primăria din Trevignano, o cunoscută de-a sa. “Dar lucrezi și aici și acolo?”, a întrebat-o pe femeie. Nu, nu era așa, și de aici au plecat verificările.

S-a descoperit că românul a reușit să pună mâna pe cartea de identitate a victimei înșelătoriei exploatând o cunoștință comună, și faptul că victima frecventa apartamentul în care trăia românul, la Segusino. Odată obținută cartea de identitate și înlocuită fotografia, și-a pus în acțiune trucul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP): 23 de români vor să candideze în Italia

”Whisky cu redbull”, preferatul românilor. ”Un cocktail năucitor”, spun medicii