in

Cremona, tânăr român de 18 ani, accidentat mortal de un pirat al străzii. Șoferul s-a predat după două zile

Un adolescent român dat dispărut de sâmbătă seara în Italia a fost găsit mort pe marginea drumului. Vasile Cioroabă avea 18 ani şi sâmbătă a plecat de la discotecă, de unde nu s-a mai întors. Trupul neînsuflețit al tânărului rezident la Palazzo Pignano (provincia Cremona), a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități a fost că băiatul ar fi fost lovit de o mașină, lucru care s-a confirmat după 36 de ore, când șoferul s-a predat autorităților.

Potrivit Corriere della Sera , tânărul se afla la Magika Disco Club, din  Bagnolo Cremasco : însă, la un moment dat, seara, a ales să se întoarcă acasă, pornind pe jos. ”Sunt puțin supărat”, le-ar fi spus însoțitorilor săi înainte de a porni spre acei 4 km care îl separau de locuința lui. Dar la 3 dimineață, o mașină l-a lovit, condusă de un tânăr de douăzeci de ani care a fugit pentru ca apoi, 36 de ore mai târziu, să se predea.

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu. 

Șoferul care l-a lovit pe Vasile Cioroabă a declarat că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva: ”Am crezut că am lovit gardul de protecție de pe marginea străzii”, a declarat el în fața procurorilor. Ancheta făcută la fața locului a infirmat această ipoteză. ”Era imposibil să nu-și fi dat seama”, au declarat anchetatorii pentru Corriere della Sera.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Forumul Românilor de Pretutindeni, participanții ”vor lua lumina sfântă de la PSD”, acuză un consilier liberal

Român rezident în Italia, s-a hotărât să facă greva foamei în țară: ”Nu voi renunţa până când problemele nu vor fi soluţionate”