in

Crimă la discotecă, frate şi soră arestaţi la Arezzo

Se poate să fi fost o împingere cu umărul, interpretată ca lipsă de respect, la originea uciderii lui Piro Mocka, albanez de 29 de ani, decedat pe 7 septembrie după ce a fost înjunghiat în faţa unei discoteci din Arezzo.

Tânărul a fost ucis în inima nopţii, înjunghiat în abdomen. Lama i-a atins inima şi pentru el nu a mai fost nimic de făcut. Carabinierii au reţinut doi români, Basil şi Livia Izvoranu, frate şi soră, de 25 şi respectiv 30 de ani, în Italia de mai multă vreme, cu mici antecedente penale.

În privinţa lor procurorul din Arezzo Elisabetta Iannelli are în vedere infracţiunile de omor pentru Basil Izvoranu, care ar fi autorul înjunghierii, şi acuzaţia de tentativă de omor pentru soră, care ar fi rănit ceilalţi albanezi de 26 şi 30 de ani care erau împreună cu victima.

Carabinierii continuă anchetele pentru a stabili vinovăţiile şi a înţelege dacă sunt implicate şi alte persoane.

Potrivit informaţiilor, cei doi se pregăteau să fugă în România când au fost găsiţi de carabinieri la Arezzo. Mai întâi a fost găsită fata, în casă, apoi tânărul. Când au fost reţinuţi ajunseseră deja în zona gării din Arezzo, însă nu reuşiseră încă să achiziţioneze biletele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parlamentarii diasporei s-au trezit: abia azi au aflat că se va organiza Congresul românilor de pretutindeni

Abetone, pământ românesc – Staţiunea turistică din Toscana a devenit centrul comunităţii româneşti pentru două zile