in

Crimă la Napoli, condamnare definitivă pe viaţă pentru trei români

Sentinţă definitivă la închisoare pe viaţă pentru cei trei români acuzaţi de uciderea întreprinzătorului agricol Franco Ambrosio şi a soţiei Giovanna Sacco, pe 15 aprilie 2009, la Napoli.

Curtea de Casaţie a respins recursurile apărărilor şi nu a acordat alte căi procesuale celor trei inculpaţi.

La patru ani după atacul în vila din Posillipo, sunt astfel condamnaţi definitiv la închisoare pe viaţă Marius Vasile Acsiniei (foto1), Petrică Călin (foto2) şi Valentin Dumitriu (foto3).

Satisfacţie în rândul avocaţilor părţii civile. Potrivit dispozitivului, cei trei români i-au ucis pe Franco Ambrosio şi pe Giovanna Sacco pe timpul unei tentative nereuşite de jaf.

A fost decisiv rolul grădinarului, care ar fi organizat expediţia în casa fostului angajator, într-un scenariu în care a scăpat pentru moment oamenilor din justiţie un fantomatic al patrulea bărbat, a cărui voce apare în interceptările Echipei Mobile.

Zece mii de euro despăgubirile date părţilor, chiar dacă românii sunt în condiţii de sărăcie absolută.

Pe 15 aprilie 2009, Franco Ambrosio, 77 de ani, supranumit „regele grâului”, a fost ucis împreună cu soţia sa (foto) într-o vilă situată pe colina Gaiola, în Posillipo, suburbie rezidenţială a oraşului Napoli.

Corpurile fără viaţă ale soţilor au fost descoperite de unul din fii. La 36 de ore au fost arestaţi autorii crimei: trei români fără antecedente penale, între care şi fostul grădinar al vilei.

Din vilă a fost furată o casetă cu bijuterii, celularele şi conţinutul portofelelor victimelor. Prada se ridică la circa 20.000 de euro.

Confesiunea grădinarului: „Lucrasem în casa lui Ambrosio timp de câteva luni. Apoi nu m-au mai văzut pentru că grădinarul «titular» nu şi-a ţinut angajamentele şi nu m-a plătit. Astfel, am plecat din acea casă. Am decis să mă întorc să dau o lovitură„, a povestit Marius Acsiniei. Lovitura s-a sfârşit cu două cadavre.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Raport şocant la Rimini: „Dar puteai să accepţi, şi-aşa voi româncele sunteţi toate curve”

Înşelăciune cu joburi în străinătate