Menu
in

Albanez înjunghiat mortal la Artena, lângă Roma, doi români arestați pentru omor

Știri Italia – Crimă la Artena, doi români arestați pentru uciderea unui albanez – Cadavrul găsit duminică în cartierul Macere din Artena a fost identificat. Este un cetăţean albanez de 31 de ani.

Crimă la Artena

Bărbatul găsit mort duminică seara în via di Case Colonnella din Artena a fost identificat. Numele lui era Fation Bylyshi, 31 de ani, un cetățean albanez cu reședința în Artena.

Luni după-amiază, carabinierii au arestat pentru crimă doi români de 27 și 30 de ani, care potrivit anchetatorilor l-ar fi înjunghiat în gât pe Bylyshi în apogeul unei dispute care a avut loc într-o casă nu departe de locul unde a fost găsit cadavrul. Cercetările continuă pentru a înțelege în ce context a avut loc crima, scrie Ciociaria Oggi.

Înjunghiat mortal în gât

Trupul neînsuflețit zăcea pe pământ, pe marginea drumului, într-o baltă de sânge. Acoperit cu haine zdrențuite și murdare.

Un trecător a văzut cadavrul în jurul orei 21.30, duminică 17 iulie, în via di Case Colonnella, în cartierul Macere din Artena, și s-a grăbit să dea alarma.

La fața locului au intervenit imediat carabinierii Compagnia di Colleferro și unitatea de anchetă din Frascati. A fost chemată și o ambulanță 118, dar bărbatul era deja mort.

Recunoașterea externă a cadavrului a scos la iveală imediat o înjunghiere adâncă în gât. O singură tăietură, letală.

Victima era fără acte și a fost identificată a doua zi. Au fost arestați doi români, AJ și SV, ambii rezidenți în Artena. Ei sunt acuzați de omor.

Românii de aflau într-o casă la șapte sute de metri distanță de cadavru.

Crimă înfiorătoare la Napoli, și-a ars de viu fratele mai mic pentru a încasa 300.000 de euro de la asigurare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version