Menu
in

Crimă înfiorătoare la Catania, tânăr de 22 de ani, și-a înjunghiat mortal sora, apoi a ascuns cadavrul

O crimă înfiorătoare a îngrozit comunitatea din San Giovanni La Punta, o localitate din Catania, sudul Italiei. Un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru omor, după ce a recunoscut că și-a ucis sora mai mare, apoi i-a ascuns cadavrul, scrie Observator, care citează Il Messaggero

Abia după ce a participat la căutări, băiatul a recunoscut că și-a înjunghiat sora. Alarma a fost dată vineri după-amiază, de iubitul fetei.

Lucrezia Di Prima, în vârstă de 37 de ani, plecase de acasă fără telefonul mobil, portofelul și cheile mașinii. Părinții tinerei au fost, însă, cei care au alertat carabinierii din San Giovanni La Punta.

Milano, și-a zidit mama moartă în casă, pentru a-i încasa pensia timp de doi ani

Polițiștii au demarat imediat cercetările, au audiat martori și au început să o caute pe fată.

Pentru că în declarația fratelui Lucreziei existau mai multe neconcordanțe, oamenii legii au decis să-l audieze din nou pe tânărul de 22 de ani. Până seara, Giovanni Francesco Di Prima a mărturisit că și-a ucis sora, mai scrie Il Messaggero.

Lucrezia Di Prima a fost ucisă de fratele ei în casa părinților

Le-a spus polițiștilor că a înjunghiat-o pe Lucrezia, sora sa, apoi i-a condus pe anchetatori în locul unde ascunsese cadavrul: un drum secundar din Nicolosi, o zonă rurală din Catania.

Ulterior, carabinierii au aflat că Lucrezia fusese ucisă de fratele ei chiar în casa unde locuiau cu părinții, în San Giovanni La Punta.

Presa din Italia scrie că, până la această oră, arma crimei nu a fost încă găsită, iar motivul ororii este deocamdată un mister.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version