in

Crimă sinucidere la Montesilvano: „Soțul, violent de când a rămas șomer”

Noi detalii despre crima urmată de sinucidere la Montesilvano, în provincia Pescara. Daniel Stefan Corbos și-a ucis soția Cristina Cicio și apoi și-a luat viața. Copilul orfan este încredințat personalului specializat.

Tensiunile crescuseră de ceva vreme între Daniel Stefan Corbos și Cristina Cicio, apoi acea ceartă a izbucnit vineri, după ce fiul de 11 ani plecase la școală.

Nu a durat mai mult de zece minute: o lovitură de cuțit în gât pentru ea și o rană auto-înjunghiată în piept pentru el.

Crimă-sinucidere în Montesilvano

Aceasta este, în linii mari, dinamica, încă de reconstruit, a crimei urmate de sinucidere care s-a consumat în Via Tagliamento din Montesilvano, în provincia Pescara. Soția și soțul, ambii de 50 de ani, de origine română și în Italia de 15 ani, au fost găsiți morți în bucătărie.

Bărbatul era foarte nemulțumit de viață, după ce a rămas șomer și motivele conflictului cu soția ar fi fost condițiile economice dificile în care se afla recent familia, scrie Leggo.

Soț și soție români, crimă-sinucidere la Pescara: „Țipete inumane”

Descoperirea cadavrelor

Alarma a fost declanșată de un vecin, Nicola, care a fost avertizat de fratele său Marco la rândul său, alertat de țipete.

La sosirea lor, pompierii au deschis ușa din față și au găsit cadavrele lui Daniel Ștefan Corbos și Cristina Cicio întinse pe jos, și alături două cuțite. Medicii au constatat moartea și apoi carabinierii au început investigațiile.

Deși desfășurarea faptelor este suficient de clară, trebuie așteptată autopsia pe care medicul legist Paolo Ferrante o va efectua luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.1]
green pass obligatoriu cresc vaccinatii

Green Pass obligatoriu în Italia, primul efect: 10.000 de vaccinați în plus

Luisa Valmarin

Cum este corect: rumeno sau romeno? Ce spune prof. Luisa Valmarin