in

Soț și soție români, crimă-sinucidere la Pescara: „Țipete inumane”

O femeie și un bărbat au fost găsiți morți în această dimineață într-o casă de pe Via Tagliamento din Montesilvano (Pescara) în Abruzzo. Erau soț și soție, un cuplu de români, ambii născuți în 1971, cu un copil de 11 ani.

Băiatul a fost însoțit la școală în această dimineață. Odată ce au rămas singuri în casă, după o altă ceartă furioasă, s-a consumat drama.

Bărbatul ar fi ucis-o pe soție și apoi s-a sinucis. Unul dintre cei doi a fost găsit cu gâtul tăiat. La fața locului, pe lângă carabinieri și 118, și pompierii din Pescara, anunță Il Pescara.

Român arestat după ce și-a ucis soția la Roma, dând-o cu capul de perete

Crimă – sinucidere la Montesilvano – Pescara

Potrivit reconstituirii, în jurul orei 8.30, bărbatul de 50 de ani de naționalitate română, conform informațiilor inițiale, și-ar fi lovit soția, de aceeași vârstă, cu un cuțit, apoi s-ar fi înjunghiat în abdomen.

Corpurile ambilor, unul peste altul, au fost găsite în bucătărie după ce un vecin a alertat 113 după ce a auzit țipete care veneau din casă.

Vecini: „Țipete inumane”

O luptă care a durat vreo zece minute, țipete „inumane”, o siluetă în spatele geamului. Și apoi tăcerea. Acestea sunt momentele care au precedat crima-sinucidere care a avut loc dimineața în Montesilvano, în via Tagliamento. Așa au descris vecinii momentele de groază.

Carabinierii din Montesilvano și salvarea de la 118 au ajuns la fața locului, dar medicii au putut constata doar moartea cuplului.

Investigațiile și constatările sunt încredințate carabinierilor din nucleul de anchetă al comandamentului provincial Pescara.

Cuplul are un copil de 11 ani care frecventează o școală din Montesilvano și care nu era acasă în momentul tragediei.

Potrivit mărturiilor vecinilor și cunoscuților, aceștia locuiau în Italia de 15 ani și erau perfect integrați. Bărbatul era zidar, dar era disponibilizat de câteva luni, ea făcea curățenie în case.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 80 In medie: 3.9]
italia hot infometat

„Îmi cer scuze, eram înfometat şi nu aveam bani”. Povestea hoţului care impresionează Italia

furt ceas olaroiu

Ceasul lui Olăroiu, furat în Italia, a fost recuperat la Dubai