in

„Îmi cer scuze, eram înfometat şi nu aveam bani”. Povestea hoţului care impresionează Italia

A furat produse de patiserie din fața unui bar din Pistoia, Italia, dar i-a adus a doua zi proprietarului 10 euro. Este povestea hoţului care impresionează în aceste zile Italia, scrie presa din peninsulă.

Proprietarul barului a găsit un mesaj în fața restaurantului: „Bună ziua, îmi cer scuze, în dimineața trecută îmi era foame și nu aveam bani. Mulțumesc”. Autorul furtului era flămând, dar imediat ce a avut niște bani a lăsat un bilet anonim, cu 10 euro în interior, pentru a-și cere scuze pentru furtul din ziua precedentă și, în același timp, pentru a mulțumi.

Proprietarul barului a publicat fotografia și a relatat povestea pe pagina de Facebook a localului Alibabar 2.0.

Macabru! Hoţi la „telecabina morţii” pe muntele Mottarone – VIDEO

„Cu o dimineață înainte, patiserul nostru a lăsat o tavă de brioșe în afara vitrinei închise în care pune de obicei produsele de patiserie. Când am ajuns, nu mai era acolo. Cineva furase produsele. În această dimineață am găsit acest bilet. Aceasta este situația cu care se confruntă astăzi Italia. Oameni forțați să „fure” de foame și să se întoarcă cu demnitate pentru a-și plăti datoriile, o tristețe infinită”, spune unul din proprietarii barului.

Bărbatul spune că biletul de scuze ar fi fost suficient.  „Dacă am fi știut cine este i-am fi dat banii înapoi. A furat de foame și eu aș fi făcut la fel”, mai spune italianul care s-a oferit chiar să îl angajeze pe autorul furtului.

„Mesajul este anonim, dar cu această ocazie lansăm un apel pentru cel care lăsat biletul: Îți oferim un loc de muncă, ca asistent bucătar patiser. Veniți la bar să discutăm.O persoană cu o asemenea demnitate are dreprul să i se mai dea o șansă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 4.3]
manifestatii green pass obigatoriu

Green Pass obligatoriu, manifestații în toată Italia – VIDEO

crima sinucidere Pescara

Soț și soție români, crimă-sinucidere la Pescara: „Țipete inumane”