in

Macabru! Hoţi la „telecabina morţii” pe muntele Mottarone – VIDEO

Hoţi la „telecabina morţii” pe muntele Mottarone, în Italia. Presa din peninsulă descrie fapta unor frați, de 19 și 21 de ani, ca fiind una absurdă. Cei doi tineri din Arona au fost filmați de camerele de supraveghere la locul tragediei de pe Mottarone, în timp ce încercau să sustragă obiecte din telecabina care, în 23 mai, s-a prăbușit în gol din punctul cel mai înalt al traseului, cauzând moartea a 14 oameni. 

În căutare de „suveniruri”, cei doi tineri și iubitele lor au încălcat restricția pătrunderii în perimetrul respectiv, acolo unde se află resturile cabinei distruse și urmele teribilului accident.

Italia, mărturia unui român care a circulat cu telecabina morții: „Suntem în stare de șoc, puteam fi noi…”

Zona este monitorizată 24 de ore din 24, fiind prevăzută cu senzori și sisteme de supraveghere video, astfel că, în momentul în care băieții au atins pânza cu care este acoperită cabina, a fost declanșată alarma. Cei patru au fugit, însă carabinierii i-au prins la scurt timp. „Hoţii” nu au putut explica motivul prezenței lor într-un loc interzis. Abia mai târziu au recunoscut că vor să ia un suvenir de la locul accidentului.

Potrivit publicației La Stampa, citată de Observator News, acesta este primul jaf comis în zona tragicului accident de telecabină din 23 mai, în urma căruia 14 persoane și-au pierdut viața.

Reamintim că 14 oameni au murit în Italia, în 23 mai, după ce s-au prăbușit cu o telecabină care leagă lacul italian Maggiore de un munte învecinat, în provincia Verbano. Telefericul Stresa-Mottarone a căzut și s-a rostogolit pe versant aproape 500 de metri, potrivit mărturiei unui salvator.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
vaccinuri arn pfizer moderna

Italia, din 20 septembrie, va începe administrea celei de-a treia doze de vaccin anticovid, cu Pfizer sau Moderna

pacient mort

Pacientul trăieşte, dar spitalul l-a declarat mort. „M-au certat: «Cum domne, nu îți recunoști socrul?»”