in

Italia, din 20 septembrie, va începe administrea celei de-a treia doze de vaccin anticovid, cu Pfizer sau Moderna

Începând de luni, 20 septembrie, va fi administrată cea de-a treia doză de vaccin anticovid subiecților imuno-compromiși, anunță agenția de știri italiană ANSA.  

Decizia a fost luată luni, în cadrul unei reuniuni la care au participat ministrul sănătății Roberto Speranza și comisarul pentru situații de urgență Francesco Figliuolo.

În centrul ședinței, după avizul favorabil exprimat de AIFA CTS și comitetul tehnico-științific al guvernului, a existat administrarea dozelor de „rapel” la categoriile cele mai expuse sau cu un risc mai mare de boli grave.

Green Pass, Italia se îndreaptă spre un nou decret, obligativitate pentru cei care lucrează îndeaproape cu publicul

Comisarul pentru situaţii de urgenţă, Francesco Figliolo, a precizat că pentru a permite inocularea celei de-a treia doze, vor fi puse la dispoziție doze suplimentare de vaccin Pfizer și Moderna mRna.

Există până acum peste 40 de milioane (40.006.727) de italieni vaccinați împotriva noului coronavirus cu ambele doze, conform datelor oficiale, echivalent cu 74,07% din populația peste 12 ani.

Numărul de cazuri noi în Italia sunt în ușoară scădere, însă spitalizările sunt în creștere. Erau luni, 13 septembrie, 563 de pacienți la terapie intensivă, cu 4 mai mulți decât duminică și 4.200 de paturi ocupate în secțiile obișnuite, o creștere cu 87 față de ziua precedentă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
badanta italia

Cât câştigă o badantă în Italia. Merită sacrificiul?

telecabina mortii

Macabru! Hoţi la „telecabina morţii” pe muntele Mottarone – VIDEO