in

Cristian Gubundreanu, „jefuitorul cu ochi de gheaţă”, a dat lovituri la trei bănci, prins la Gallipoli

Supranumit „Jefuitorul cu ochi de gheaţă”, un român care a participat la cel puţin trei spargeri de bănci a fost prins după trei luni de anchete ale Echipei mobile din Bologna.Între iulie şi octombrie a dat lovituri la cel puţin trei bănci din Bologna: jefuitorul cu „ochi de gheaţă”, cum era descris, este un român arestat de echipa mobilă a poliţiei de stat.

După trei luni de anchete, la cererea Procuraturii, judecătorul pentru investigaţii preliminare a emis în privinţa lui un mandat de arestare preventivă. A fost găsit la Gallipoli, unde se refugia în casa unei fete.

Cristian Constantin Gubundreanu, de 29 de ani (foto), este acuzat de jaf agravat de ameninţări şi de port de armă albă, un cuţit utilizat pe timpul atacurilor la bănci, împreună cu complici. Cu înălţimea de 1,90 m şi cu ochii albaştri, bărbatul a fost identificat şi datorită imaginilor camerelor de supraveghere video.

jaf de care este acuzat este din 29 iulie la o filială Unipol de pe via Porrettana: împreună cu un complice au ameninţat angajaţii, i-au închis în baie după ce i-au pus să le deschidă seiful din care au luat 5.600 de euro.

Cosa Nostra a ordonat o pedepsire exemplară a hoţilor români: „Le rupem picioarele”

Acelaşi mod de operare a fost utilizat şi la jafurile ulterioare. Pe 18 septembrie a fost jefuită o filială Banca Popolare din Milano de pe via Santo Stefano, cu o pradă de 13.000 de euro: în acest caz un complice a fost arestat la scurt timp. Al treilea episod este de pe 15 octombrie, la o filială Credem de pe via Industria; şi în acest caz au fost doi. Echipa mobilă este pe urma celui de-al treilea bărbat.

Varese, au jefuit cinci bănci cu un briceag

Jefuiau bătrâni la bancomat, trei români arestaţi la Savona

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Monstrul de după ușă

Recomandări gastronomice GR – Orez cu creveți, lămaie și smântână în crustă de parmezan