in

Cum mai câștigă bani prostituatele române din Italia: căsătorii de conveniență cu clandestini

Prostituate române mirese. Sunt cerute în căsătorie de albanezi clandestini care în acest mod reușesc să pună piciorul în Italia, fiind căsătoriți cu o femeie comunitară. Se pare că în provincia Rimini s-au consumat o mulțime de astfel de căsătorii.

Căsătoriile de conveniență – după cum relatează „Il Resto del Carlino” – sunt vechi precum lumea. Însă dacă în anii trecuți era rusoaica înaltă care amăgea pensionarul italian pentru a intra în legalitate sau italianca disperată care se căsătorea cu marocanul în urma plății unei compensații consistente, acum ultima frontieră sunt prostituatele.

Cele române au devenit foarte căutate. Acestea sunt ”vânate” în special de albanezii care vor să-și legalizeze situația, însă în afară de căsătorie nu au alte instrumente pentru a face acest lucru.

Și numai ca să reușească să rămână în Italia, albanezii sunt dispuși să plătească până la 4.000 de euro.

Având în vedere aerul care se respiră pe trotuar unde concurența este foarte acerbă, diverse prostituate de naționalitate română au decis să accepte propunerea albanezilor și să se căsătorească numai pentru a pune mâna pe pradă.

Publicările, explică, sunt făcute în Albania, din moment ce fiind clandestin în Italia, soțul promis nu o poate face aici. Ceremonia se consumă deci ”acasă” la soț, apoi mireasa se duce în România pentru a înregistra la rândul ei căsătoria. În acel moment, deja căsătorit, albanezul poate reveni la Rimini în mod legal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Femei casnice în Italia, statistici incredibile: 700.000 trăiesc în sărăcie absolută

Coșmarul găsirii unei locuințe decente în Italia: ”Ești străin? Nu-ți închiriez casa”