in

Cum se apără un italian de fosta iubită, o româncă cu care are și un copil: ”Bine… animală!! ne vedem la poliţie dacă este aşa!!!”

Un italian a cerut justiţiei să-l apere de fosta parteneră şi de actualul său iubit. Acesta susţine că ar fi fost ameninţat cu moartea de cei doi, dacă va încerca să-şi vadă fetiţa, rămasă în grija femeii, scrie ziaruldeiasi.ro.

În plângerea adresată Judecătoriei, V.C. afirmă că şi-a cumpărat bilete de avion pe ruta Catania – Iaşi, intenţionând să-şi vadă fetiţa. Ar fi primit însă numeroase mesaje din partea fostei partenere, I.B., care l-a ameninţat că, dacă vine la Iaşi, concubinul său, L.C., îl va aştepta la Aeroport şi îl va ucide.

Italianul a precizat că nu îi este teamă de ce s-ar putea întâmpla la aterizare, fiind vorba de un loc public şi supravegheat, cât de ce s-ar putea întâmpla pe parcursul lunii pe care urma să o petreacă în Iaşi.

Întors din Italia, dat afară din casă de nevastă: ”Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie”

Conform legii, ordinul de protecţie poate fi emis doar împotriva unei rude a reclamantului. Or, L.C. nu este rudă în niciun fel cu italianul, fiind doar actualul concubin al fostei concubine a acestuia. Prin urmare, legea privitoare la combaterea violenţei domestice nu îi este aplicabilă, cererea de emitere a unui ordin de protecţie fiind inadmisibilă.

În schimb, solicitarea ar fi putut fi luată în calcul în privinţa lui I.B., fosta iubită a italianului şi mama fetiţei acesteia. În instanţă, femeia a afirmat că nu i-ar fi trimis lui V.C. niciun mesaj de ameninţare.

Afirmaţiile sale nu au fost crezute de judecători, care au constatat că numărul de telefon de pe care fuseseră trimise îi aparţinea şi nu existau niciun fel de indicii de falsificare.

Pe de altă parte, judecătorii nu au putut fi convinşi nici de faptul că italianul s-ar fi simţit realmente în pericol. Astfel, răspunsul său la un mesaj primit de la fosta iubită a fost „Bine… animală!! ne vedem la poliţie dacă este aşa!!!”, formulare în care magistraţii nu au putut găsi expresia vreunei stări de temere.

Ca urmare, solicitarea lui V.C. a fost respinsă cu privire la ambii pârâţi. Italianul mai are şansa apelului, Tribunalul urmând să analizeze cazul săptămâna viitoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Autoritățile italiene vor ca turiștii să plătească dacă vizitează Veneția, iată ce taxe se vor aplica

Școala de vară de la Rignano Flaminio: ”Copilul trebuie să-și cunoască țara și istoria”