in

Delir rasist la Lecco, un controlor de bilete umilește o străină: „În țara ta îți taie mâinile”

„Nu faci aceste lucruri în țara ta, doar în Italia îți permiți să le faci. Diferența este că acolo îți taie mâinile când faci o greșeală și aici profiți. Ați găsit America în Italia”.

Au ajuns pe Facebook urletele unui controlor de bilete împotriva unei pasagere străine care ar fi validat biletul abia după sosirea acestuia. Doamna a rămas calmă și a răspuns într-un mod civilizat.

Cineva a filmat scena postând videoclipul pe Facebook. Numeroase share-uri, indignare pe social media cu sute de comentarii. Episodul s-a întâmplat într-un autobuz Lecco Lines.

Administrația municipală a adoptat o poziție clară și și-a exprimat solidaritatea față de femeia care a fost victima episodului rasist. Primarul din Lecco, Mauro Gattinoni, în numele întregii comunități, a contactat-o ​​pe tânără, exprimându-și apropierea și condamnarea fermă a comportamentului agresiv în tonuri și a conținutului insuportabil.

„Nicio încălcare nu poate justifica o astfel de conduită din partea celor angajați în serviciul public pentru a asigura respectul și siguranța”, sunt cuvintele primarului. Linee Lecco a solicitat investigații și verificări suplimentare cu privire la dinamica faptelor pentru a lua măsurile necesare, potrivit Corriere della Sera.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă însărcinată, jefuită pe o stradă din Roma, falși carabinieri au atacat-o și i-au luat 11.000 de euro

pensie mica

Un sfert dintre pensionarii români trăiesc cu puţin peste 100 de euro pe lună. Cea mai mare pensie depăşeşte 16.000 euro