in

Româncă însărcinată, jefuită pe o stradă din Roma, falși carabinieri au atacat-o și i-au luat 11.000 de euro

Scene şocante în Italia, pe o stradă din Roma. O tânără româncă însărcinată a fost atacată de doi bărbaţi, care s-au dat drept poliţişti, au blocat-o cu mașina şi au jefuit-o de 11.000 de euro. Tânăra a fost dusă la spital cu o ambulanță.

Potrivit publicaţiei Il Messagero, fata de 22 de ani era cu scuterul pe Via Prenestina când a fost blocată de o maşină gri, din care au coborât doi bărbaţi. Unul dintre ei era îmbrăcat cu haine normale, iar celălalt avea uniformă de carabinier.

Cei doi s-au legitimat drept carabinieri, au luat-o la întrebări pe româncă, apoi i-au cerut să le arate ce are în geantă. Fata a devenit extrem de agitată când a scos din poșetă cei 11.000 de euro, bani pe care abia îi ridicase de la Poștă.

Atunci a fost momentul în care bărbații au luat-o la palme, i-au smuls smuls geanta cu bani și s-au făcut nevăzuți. Tânăra româncă a fost dusă la spital cu o ambulanță, mai ales din cauza sarcinii sale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, încasau de câteva luni venitul de cetățenie, dar nu știau nici măcar limba italiană, doi români denunțați pentru înșelăciune

Delir rasist la Lecco, un controlor de bilete umilește o străină: „În țara ta îți taie mâinile”