in

Din sportiv de elită, membru în Mafia: fost olimpic român arestat sub acuzații grave de extorcare și violențe în numele Camorrei

Românul Ovidiu Bali, fost pugilist participant la JO de la Atlanta, a fost arestat, miercuri, de polițiștii italieni sub acuzația de acțiuni de extorcare de bani în numele organizației mafiote Camorra.

Românul a fost arestat de agenții Departamentului de Poliție Economică și Financiară din cadrul Gardei de Finanțe italiene, după ce ar fi acționat timp de mai mulți ani pentru gruparea mafiotă „Casalesi”, filială a Camorrei, cu sediul la Casal di Principe, în apropierea orașului Napoli.

Ovidiu Bali e acuzat că, în cadrul organizației mafiote, a participat la acțiuni de extorcare și avea sarcina de a intimida victimele, oameni de afaceri în general, din Italia, dar și italieni care operau în orașul Pula, din Croația, scrie ilgazzettino.it, citat de stirileprotv.ro.

Românul este acuzat că, în unele cazuri, a comis acte de agresiune și violențe împotriva celor care refuzau să se supună clanului mafiot. Șase persoane l-au recunoscut pe Ovidiu Bali ca fiind cel care i-a persecutat în numele mafiei.

Polițiștii italieni au început să-l ancheteze pe român, în decembrie 2018, în urma unei operațiuni de amploare care a condus la încarcerarea a 7 persoane, aparținând unei filiale Camorra care funcționează între Friuli și Veneția de Est.

Ovidiu Bali, considerat de polițiștii italieni drept un apropiat al familiei Spada din Ostia, are 44 de ani și locuiește la Roma. El a participat pentru România la concursul de box din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atlanta, din 1996, la categoria grea.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căldura teribilă din Italia face victime și printre români: bărbat de 69 de ani, găsit mort în apropiere de Gara Centrală din Milano

Scandal uriaș pe tema adopțiilor în Italia: copii „spălați pe creier”, supuși șocurilor electrice și abuzurilor