in

Căldura teribilă din Italia face victime și printre români: bărbat de 69 de ani, găsit mort în apropiere de Gara Centrală din Milano

Constantin Stroe, un român în vârstă de 69 de ani, a fost găsit fără suflare, joi dimineaţa, într-un parc din apropiere de Gara Centrală din Milano, Italia.

Trupul neînsufleţit al românului a fost găsit de un trecător, sub un copac. Omul a solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj medical, însă doctorii nu au mai putut decât să constate decesul.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, Constantin Stroe era cunoscut drept un bărbat fără o locuinţă stabilă şi care căuta deseori adăpost în apropiere de Gara Centrală din Milano.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Primele informaţii arată că românul nu prezenta urme de violenţă pe corp, astfel că cel puţin pentru moment este exclusă varianta unei crime.

Se aşteaptă rezultatul autopsiei, însă în acest moment se merge pe ideea că lui Constantin Stroe i s-a făcut rău din cauza căldurii şi aşa a şi murit.

Asupra lui s-au găsit documente medicale care atestau că are probleme cardiace.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român supărat că erau prețurile prea mari într-un magazin din Roma, a scos pușca și a tras în patron

Din sportiv de elită, membru în Mafia: fost olimpic român arestat sub acuzații grave de extorcare și violențe în numele Camorrei